15 Eylül 2007 Cumartesi

pusat dizisi oyuncuları

ALİ PUSAT (HALUK PİYES)
24 yaşında. Sivas, Suşehri doğumlu.Soyadı savaşta kullanılan zırh manasına gelen ve bu lakapla tanınan boksör. Babası, hatırlayamayacağı kadar küçük bir yaşta onu ve annesini terkedip kayıplara karışır. Ali annesinin, yıllar sonra evlendiği üvey babası Fırat'ı bir türlü kabullenemez.


HEDİYE SELÇUK (YASEMİN BALIK)
Selahaddin Hoca ve Münevver Hanım'ın kızı. 23 yaşında. Sivas doğumlu. Orta boylu, esmer, güzelce bir kız. Anne ve babasının ayrılması üzerine annesiyle birlikte İstanbul'a taşınır. Babasını çok sever fakat karakteri üzerinde annesinin büyük etkisi vardır. Hediye, gazetecilik mezunudur. İstanbul Sportif adlı gazetede spor muhabiri olarak çalışmaktadır.


SELAHADDİN SELÇUK (ŞAHİN ÇELİK)
Pusat'ın küçük yaşlardan beri hem hocası hem de babası gibidir. Pusat hapse girdiğinde 50 yaşındadır. Hediye'nin babası.


KONT (EMİN BOZTEPE)
İllegal dünyanın ağır abilerinden. Anadolu'daki önemli bölge şampiyonluğu maçlarını takip eden, buralardan kendine para kazandıracak genç yetenekleri bulan ve küçük maçlara büyük paralar yatırarak sermayesini arttıran bir adam.


HARUN KUYUCU (ERDEN ALKAN)
İş ve spor dünyasının güç sahibi, gizemli ve en büyük isimlerinden biri. Kont, Harun Kuyucu'nun yetiştirdiği, yanına aldığı ve zamanla onun sağ kolu olmuş olan bir isim.

1 yorum:

Sinan dedi ki...

I believe Rudy de Haas (Murphy) has room in his museum at the moment - why not apply?

I bet Kinect will not be magical either.

sesli sohbet - kaliteli sohbet could have made sohbet et - kameralı sohbet magical if they wanted to, they could have hired a man in a turtleneck to give a magical presentation and BAM... a islami sohbet - bedava chat Event (maybe a mirc sohbet product too, who knows.)

video izle would have been much cheaper to cet too. No wonder cinsellik sohbet overtaking chat, chat kanalları dini sohbet end mynet- sohbet kanalları know where NOT to spend their money. chat siteleri - sohbet odaları - cinsel sohbet - mirc - mirc indir - mirc - turkce mirc